Press Release Magneet Fesitval


“Magneet Festival 2014: Hét culturele hoogtepunt in onze hoofdstad”

Amsterdam, 12 mei 2014 - Magneet Festival en ID&T Management hebben de handen ineen geslagen om een spetterend cultureel event neer te zetten in Amsterdam-Oost. Voor de vierde keer op een rij biedt Magneet Festival een ijzersterk cultureel programma met een unieke mix aan muzikanten, bands en theatergezelschappen. 

Twaalf dagen lang kan je genieten van spectaculaire acts in onze hoofdstad. Magneet Festival is een bruisend en bijzonder festival dat liefhebbers van cultuur, muziek, dans, theater en lifestyle absoluut niet mogen missen. Jong en oud: op verschillende stages en plekken is er voor ieder wat wils.

Het principe is gelukkig gelijk gebleven. Magneet Festival richt zich op het bieden van een online platform waar diverse kunstenaars hun creatieve uitspattingen kunnen delen.
Een goede daad verrichten is makkelijk, get inspired here en steun je favoriete creatieveling door alleen maar op vote & share te klikken. De meest leuke en creatieve ideeën kun je live aanschouwen op het festivalterrein en laten bezoekers participeren. 
Meer informatie: www.magneetfestival.nl of Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten